Det er absolutt mulig å få tak i bra spisskompetanse, raskt…

Hadde du behov for hjelp eller forsterkning allerede i går? Vi hjelper deg!

Høy arbeidsbelastning, uplanlagt fravær eller et midlertidig behov for spisskompetanse kan være grunner til å søke ekstern hjelp. Avhengig av dine behov kan vi tilby ulike typer samarbeid, og uavhengig av hvilken av prosjektløsning som velges, har vi en tydelig prosess for hvordan vi ivaretar oppdraget og kvalitetssikrer slik at du som kunde blir fornøyd. Vi vet at store investeringer står på spill, så for oss er samarbeidet med våre kunder en tillitsprosess.

Vi gjennomfører alltid unike søk for å finne den rette kandidaten. Når vi jobber for våre oppdragsgivere, følger vi opp prosjektene og kvalitetssikrer at du, som kunde og oppdragsgiver, er fornøyd og at vi har en felles forståelse av oppdragets innhold og prioriteringer. Målet er alltid å levere størst mulig kundeverdi!

IT- Infrastruktur

Styrk teamet innen infrastruktur med spesialister innen datadrift, brukeradministrasjon, datasikkerhet, skytjenester, prosjektledere, 2./3.linje-support, dataarkitekter og seniorteknikere.

Azure
Citrix
Intune
SCCM
Microsoft 365
AWS

Beslutningsstøtte / Dataanalyse

Vi tilbyr både junior og senior Skillstars med bakgrunn som dataanalytiker, dataingeniør, BI-konsulent, CPM-konsulent, sky-utvikler og arkitekter.

SQL Server
Azure
Power BI
ETL
Timextender
Databricks
SSIS
SSAS
SSRS
QlikView
Qlik Sense

Systemutvikling

Behøver du hjelp til å utvikle bedre-, billigere- og sterkere løsninger, har vi utviklere med erfaring innen avansert web- og systemutvikling som kan hjelpe deg.

ASP
.NET
C#
Java
XML
PHP
JavaScript
C++
HTML/CSS
Angular
React
Python
DevOps
MSSQL