Har du det som skal til for å bli en Skillstar?

Skillade konsulenter kan gjøre lynkarriere på Skillnet!

Skillnet er den moderne arbeidsplassen, som har et tydelig fokus på det vi kaller å LEVE – å kombinere både jobb og privatliv. Vi gir deg fantastiske muligheter, en fleksibel lønnsmodell og frihet til å styre din egen tid. Sammen bygger vi et sterkt fellesskap og en attraktiv arbeidsplass der ingenting står i veien for din utvikling eller dine prioriteringer i livet.

Vi brenner for innovasjon og god lagånd og oppfordrer alle til å tørre å tenke nytt og dele sin kunnskap med hverandre. Sammen med våre kunder og Skillstars skaper vi en arbeidsplass som kjennetegnes av engasjement, åpenhet og dyktige doers!

Spennende oppdrag

Hos Skillnet får du stadig tips om spennende oppdrag fra relevante kunder. Vi jobber hele tiden med å finne nye muligheter for deg og så snart noe dukker opp vil du få beskjed. Det er viktig for oss at du synes det er et veldig spennende og morsomt oppdrag.

Vi markedsfører

Ikke alle liker å promotere seg selv og det kan være vanskelig å gjøre seg synlig. Skillnet styrer markedsføringen din for deg og vi sørger for at våre kunder har tilgang til profilen din slik at du kan fokusere på det du er best på.

Support når du er usikker

Skillnet har en avslappet atmosfære hvor vi hjelper hverandre når du trenger noen å rådføre deg med eller utveksle erfaringer med. Vi svarer på små og store spørsmål og gir deg tilgang til et stort nettverk av mennesker som er i samme situasjon som deg.