Har du det som skal til for å bli en Skillstar?

Dyktige konsulenter kan gjøre lynkarriere i Skillnet!

Skillnet er en moderne arbeidsplass som har et tydelig fokus på å balansere jobb og privatliv etter dine behov. Vi gir deg fantastiske muligheter, en fleksibel lønnsmodell og frihet til å styre din egen tid. Sammen bygger vi et sterkt fellesskap og en attraktiv arbeidsplass der ingenting står i veien for din utvikling eller dine prioriteringer i livet.

Vi brenner for innovasjon og god lagånd, og oppfordrer alle til å tørre å tenke nytt og dele sin kunnskap med hverandre. Sammen med våre kunder og Skillstars skaper vi en arbeidsplass som kjennetegnes av engasjement, åpenhet og dyktige doers!

Spennende oppdrag

Hos Skillnet får du stadig tips om spennende oppdrag fra relevante kunder. Vi jobber hele tiden med å finne nye muligheter for deg, og så snart noe dukker opp vil du få beskjed. Det er viktig for oss at du synes det er et veldig spennende og morsomt oppdrag.

Vi markedsfører

Det er ikke alle som liker å promotere seg selv, og det kan være vanskelig å gjøre seg synlig. Skillnet tar seg av markedsføringen din, og vi sørger for at kundene våre har tilgang til profilen din, slik at du kan fokusere på det du kan best.

Support når du er usikker

Skillnet har en avslappet atmosfære hvor vi hjelper hverandre når du trenger noen å rådføre deg med, eller utveksle erfaringer med. Vi svarer på både små og store spørsmål, og gir deg tilgang til et stort nettverk av mennesker som er i samme situasjon som deg.