Selvstendig konsulent

Leter du etter større frihet, ønsker å disponere din egen tid og kun gjøre arbeidsoppgaver etter eget valg? Som Selvstendig konsulent gjennom oss i Skillnet får du hjelp til å finne oppdrag, mens du selv holder taktpinnen. Slik fungerer det!

Oppdrag har primært en fast begynnelse og slutt. Enten fordi du velger et oppdrag hvor du må fylle en tom stol i en begrenset periode, eller fordi behovet er midlertidig. Alt avhenger av hva du selv leter etter. Ønsker du å skaffe deg mye erfaring på kort tid, er kanskje flere korte oppdrag å foretrekke – eller liker du den økonomiske tryggheten ved lengre oppdrag.

Nøkkelen til å lykkes med å tjene til livets opphold som Selvstendig konsulent er at dine ferdigheter er etterspurt hos mange bedrifter. Mange av Selvstendig konsulentene som Skillnet samarbeider med i dag har vært yrkesvirksomme i lang tid, har opparbeidet seg solid erfaring innen sitt fagfelt og ser muligheten til som konsulent å anvende sin kunnskap eller spisskompetanse på nye arbeidsplasser. Som Selvstendig konsulent bestemmer du ganske enkelt selv hvilke oppdrag du vil påta deg og kan avslå forespørsler som ikke passer eller interesserer deg. Du har for eksempel luksusen av å kunne si nei før sommeren, eller jobbe litt mer før en reise. Valget er ditt!

Bli Selvstendig konsulent via Skillnet!

Følg lenken nedenfor for å registrere din CV, så kontakter vi deg.