Å koble dyktige mennesker med bedrifter som trenger deres kompetanse, det er det vi i Skillnet gjør.

Det er absolutt mulig å få tak i kompetente IT-konsulenter!

Skillnet er det moderne IT-konsulentselskapet som består av dyktige IT-profiler fra både Norge og Sverige som har høye ambisjoner og alltid vil fremover; både som enkeltpersoner og selskap. Vi fortsetter hele tiden å utvikle oss og besitter spisskompetanse innen Systemutvikling, IT-infrastruktur og data/analyse. Våre kunder er i en rekke ulike bransjer og vi henvender oss til alle der vår kompetanse kan tilføre verdi. Uansett årsak, er det en profesjonell kompetansetjeneste vi tilbyr, og vi forstår hvor viktig det er for prosjektet ditt å få det riktig.

Vi tilbyr fleksibilitet for våre Skillstars når det gjelder arbeidsplass, løsninger vi jobber med og oppdrag. Vår fleksibilitet gjør også at vi kan være tilpasningsdyktige i våre løsninger til våre kunder. Gjennom tekniske løsninger gjør vi en forskjell og takket være våre kunder og konsulenters engasjement og lidenskap for IT og innovasjon tror vi at alt er mulig.

Vi hjelper, utvikler, forbedrer og styrker

– det ligger i vårt DNA. Visjonen er å utvikle og forbedre fremtidens digitale løsninger sammen med våre kunder.

God Stemning

Humor og lagånd skal aldri undervurderes – det er et perfekt grunnlag for kreativitet og et utmerket våpen mot stress. Derfor legger vi mye fokus på å ha en veldig god blanding av mennesker som alle ønsker å skape god stemning på jobben.

Skillade

Vi har en enorm kompetanse innad i selskapet med våre Skillstars som kan skape innovative løsninger basert på kundenes behov. Våre ulike kompetanser og spesialistområder utfyller hverandre, og sammen utgjør vi et slagkraftig team som smidig håndterer alt fra små til store oppdrag.

Sikre

Kompetanse har ingen landegrenser, men sikkerhet har det! Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder lokal trygghet uten å begrense oss til lokal kompetanse. På denne måten kan vi levere dyktige spesialister mye raskere enn våre konkurrenter.

Våre kjerneverdier

Tjenester

Behøvde du hjelp eller forsterkning allerede i går?
Vi forstår!

Høy arbeidsbelastning, uplanlagt fravær eller et midlertidig behov for spisskompetanse kan være noen av årsakene til at man søker ekstern hjelp. Avhengig av dine behov kan vi tilby ulike typer samarbeid og uansett hvilken prosjekttilnærming som er valgt har vi en tydelig prosess for hvordan vi ivaretar oppdraget og kvalitetssikrer slik at du som kunde blir fornøyd.